| Follow || Dashboard |
Promiscuous Thoughts
Tough Self
Tuesday, March 4, 2014 | 7:42 AM | 0 Talking
Well hiiiiii! :) I'm so strong on my own. Jangan risau aku boleh hidupla sorang, in fact semakin aku rasa aku bersendirian ni semakin aku rasa 'hebat juga aku ni'. Tak perlu nak kesiankan aku, tak perlu nak ambil tahu pasal aku. Aku okay, malah aku boleh senyum depan kau kalau kau nak; kalau kau tak puas hati. Walaupun kadang cemburu dengan orang yang berpasangan inspite their fights and all, berseorangan pun ada kelebihannya. Tuntasnya, hidup ini mencabar dan kita harus mengharungi pelbagai cabaran. Cabaran yang dilalui akan menunjukkan siapa diri kita. So, tajuk dah terkeluar so bye.

Older PostNewer Post
Disclaimer

IMG 1842

⇨ Leesya
⇨ 19
⇨ Malaysian


Get in touch with me

Facebook
Twitter
Tumblr
Skype: leesya.aina


Chat here