| Follow || Dashboard |
Promiscuous Thoughts
7
Wednesday, February 3, 2016 | 9:17 AM | 0 Talking
7

7 by syxx featuring a white jumpsuit

Alexander McQueen blazer
10,225 MYR - farfetch.com

Emilia Wickstead white jumpsuit
4,190 MYR - stylebop.com

Casadei pumps
3,235 MYR - thecorner.com

Statement necklace
63 MYR - amazon.com

Labels: , , , , , , , , , , , , ,

8
| 9:16 AM | 0 Talking
8

8 by syxx featuring Casadei

Alexander McQueen blazer
10,225 MYR - farfetch.com

Emilia Wickstead white jumpsuit
4,190 MYR - stylebop.com

Casadei pumps
3,235 MYR - thecorner.com

Statement necklace
63 MYR - amazon.com

Labels: , , , , , , , , , , , , ,

Hello!
Sunday, January 10, 2016 | 8:53 AM | 0 Talking
So, hello! (for anyone who ever reads my blog) It's been too long since I last wrote in this blog, well here I am! um, so far I'm 19 now but its still unofficial. HAHA oh and I just pursued my study, and currently doing OM in uitm. Sadly in Sarawak, not that its a bad thing being here but well I just can't really stand the distance between my loved ones in KL . Guess that's all for now? Will write later if i really felt like it, lmao.
Tough Self
Tuesday, March 4, 2014 | 7:42 AM | 0 Talking
Well hiiiiii! :) I'm so strong on my own. Jangan risau aku boleh hidupla sorang, in fact semakin aku rasa aku bersendirian ni semakin aku rasa 'hebat juga aku ni'. Tak perlu nak kesiankan aku, tak perlu nak ambil tahu pasal aku. Aku okay, malah aku boleh senyum depan kau kalau kau nak; kalau kau tak puas hati. Walaupun kadang cemburu dengan orang yang berpasangan inspite their fights and all, berseorangan pun ada kelebihannya. Tuntasnya, hidup ini mencabar dan kita harus mengharungi pelbagai cabaran. Cabaran yang dilalui akan menunjukkan siapa diri kita. So, tajuk dah terkeluar so bye.
#7
Wednesday, February 26, 2014 | 8:21 PM | 0 Talking

This picture explains it all.




Older Post
Disclaimer

IMG 1842

⇨ Leesya
⇨ 19
⇨ Malaysian


Get in touch with me

Facebook
Twitter
Tumblr
Skype: leesya.aina


Chat here